Usvaa ja maisemaa

Oletko väsynyt jatkuvaan aivosumuun?

Tiesitkö, että sumun takana paistaa aina aurinko!

Nämä syysaamut ovat taas nostattaneet mieleeni muistoja ”entisestä elämästäni”.

Ikuiselta ja loppumattomalta tuntuva jatkuva väsymys ja uupumus oli raastavaa. Muistan, että oli aikoja, jolloin olin niin väsynyt, että en jaksanut edes pestä meikkejä pois. Ajattelin vain, että saan aamulla nukkua 5 minuuttia pidempään.

Eikö olekin surullista?

Vuosia kuljin ja suoritin elämää aivosumussa. Kaikki peruspalikat elämässäni oli kunnossa, mutta silti kaikki oli päin mäntyä ja olin todella itkuinen. Tiesin, että fyysisesti olen tässä, mutta silti koin, että en ole.

Uskoin, että kyllä usva vielä poistuu, mutta ei minulla ollut tietoa, työkaluja tai paremmin sanottuna VOIMIA tehdä mitään sen eteen. Muistin silloin kuitenkin sen energisen, iloisen, positiivisen ja sosiaalisen ihmisen joka joskus olin ollut, mutta nyt olin sen hukannut.

Aikaa on noista hetkistä kulunut noin 10 vuotta. Olen todella onnellinen, että olen kulkenut oman polkuni ja saanut käännettyä nuo raskaat vuodet voitoksi ja aurinko alkoi paistamaan uusvan takaa. Ilman kokemaani ja tuosta tilasta nousemista en olisi ikinä tässä uudessa ammatissa.