CellRESET on elämänlaatua mullistava hyvinvointiohjelma, jonka tarkoitus on puhdistaa kehoa ja palauttaa kehon luonnollinen tasapaino.

 

CellRESET on puhdistus- ja aineenvaihduntaohjelma, joka tähtää insuliiniresistenssin purkuun, verensokerin tasapainottamiseen, käynnistää ja aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa ja hillitsee kehon hiljaista tulehdusta.

 

CellRESET on lääkäreiden laatima kaksivaiheinen ohjelma ja se on turvallinen toteuttaa. Ohjelma on muuttanut tuhansien ihmisten elämää ympäri maailmaa.

Oletko haaveillut laihdutusohjelmasta, jossa syödään hyvää ruokaa ja levätään mahdollisimman paljon ja silti laihtuu!? Ohjelman aikana et näe nälkää, vaan koet kylläisyyttä, mutta samalla kevyttä oloa ja suunnatonta energiaa. Huomaat myös, miten paljon ruokaa saa ja tarvitsee syödä!

 

Paino putoaa keskimäärin 3-10 kg 28 päivän aikana, jos sinulla on ylipainoa. Ulkoisen muutoksen näet peilistä – sisäiset terveydelliset muutokset tunnet kehossasi! Tämä on ravinto-ohjelma, jolla saat pysyvät tulokset ja opit puhtaan ruuan merkityksen terveydellesi!

 

 

Ohjelma sopii sinulle

 

* joka olet yrittänyt pudottaa painoa, mutta mikään ei tunnu auttavan

 

* joka haluat peruuttaa 2 tyypin diabeteksen tai saada kohonneet verensokerit laskuun

 

* joka haluat elintapoja muuttamalla korjata aineenvaihduntaongelmia

 

* joka haluat päästä irti makeanhimosta tai ruokariippuvuuksista

 

* jonka suolisto oireilee ja aiheuttaa toistuvasti harmia

 

* jolla on ruuan imeytymishäiriöitä

 

* joka haluat sammuttaa kehon hiljaista tulehdusta tai tulehdustiloja

 

* jonka elimistö oireilee ruoka-aineyliherkkyyksillä, iho-oireilla, allergioilla tai astmalla

 

* joka haluat käynnistää aineenvaihduntasi ja hormonitoimintasi uudelleen

 

* joka haluat puhdistaa kehoasi 

 

* joka haluat asiat kerralla kuntoon!

 

Ihan jokaisen olisi hyvä, mutta myös tarpeellista jossain vaiheessa elämää tehdä CellRESET ohjelma. Insuliiniresistenssi on elintapasairauksien äiti! CellRESET on parhaimmillaan investointi koko loppuelämäsi terveyteen ja hyvinvointiin.

 

 

CellRESET purkaa tehokkaasti insuliiniresistenssiä

 

CellRESET aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa

 

CellRESET pudottaa painoasi 3-10 kg jo ensimmäisen kuukauden aikana

 

CellRESET sammuttaa kehon hiljaista tulehdusta

 

CellRESET tasapainottaa hormonitoimintaa

 

CellRESET rauhoittaa suolistoa

 

CellRESET puhdistaa kehoa

 

CellRESET pureutuu terveysongelman taustalla oleviin syihin

Millainen CellReset ohjelma on?

 

Saat selkeän ruokavalio-ohjeen ja FL ravintoterapeutin henkilökohtaisen valmennuksen ja tuen. Ohjelman aikana syöt neljä kertaa päivässä itsevalmistettua ruokaa mm. kalaa, kanaa, lihaa, munia, kasviksista, siemeniä sekä probioottista jogurttia. Lisäksi juodaan ohjelmaan tarkoitettuja ravintolisäjuomia, jotka sisältävät keholle tarpeellisia vitamiineja ja kivennäisaineita, suolistolle tärkeitä maitohappobakteereja, kuituja ja ruuansulatusentsyymejä, maksalle ja munuaisille tärkeää yrttiteetä sekä aminohappoja ja omega-kalaöljyjä.

 

CellRESET ohjelman ensimmäinen jakso kestää 28 päivää ja se on jaettu valkoisiin ja vihreisiin päiviin. Valkoiset päivät sisältävät eri proteiini- ja rasvalähteitä sekä ravintolisiä. Vihreillä päivillä edellisten ruoka-aineiden lisäksi mukaan tulee vihannekset, kasvikset, marjat ja hedelmät. Rasvat ovat tärkeässä roolissa, ja ohjelmassa käytetään voita, kookosöljyä ja oliiviöljyä. Maustamisessa käytetään tuoreita yrttejä, valkosipulia, chiliä, inkivääriä, sitruunaa/limeä ja monia muita maukkaita mausteita. Käytössäsi on paljon reseptejä ruuanvalmistukseen.

28 päivän jälkeen siirrytään optimointivaiheeseen, joka on kehon vakauttamisvaihe painon ja saavutettujen terveyshyötyjen säilyttämiseksi. Optimointi kestää 2-3 kuukautta, jolloin noudatat opittua vähähiilihydraattista ruokavaliota. Sen aikana sinulla on kuitenkin selvästi enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja. Optimointivaiheessa suositaan myös ravintolisäjuomien käyttöä, jotta saavuttuja terveyshyötyjä voidaan ylläpitää.

 

 

Optimointivaihe on tärkeä monessakin suhteessa. Kehon ja aineenvaihdunnan korjaus- ja muutosprosessit jatkuvat myös 28 päivän jälkeen. Pysyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää jatkaa vähähiilihydraattista ja antitulehduksellista ruokavaliota. Vieläkin tärkeämpää on se oppi, minkä tulet ruokavaliota laajentaessasi huomaamaan! Kun optimoinnilla palautat vanhoja tuttuja ruokia takaisin ruokavalioosi, huomaat, mihin kehosi reagoi. Tämä on sinulle ennen kaikkea tärkeä TIETO siitä, mikä sinulle sopii ja mikä EI sovi.

 

 

 

 

Mitä CellRESET maksaa?

 

CellRESET – ohjelmassa maksat ohjelmassa vain käytettävistä ravintolisistä. Ensimmäisen kuukauden hinta alkaen 7 €/päivä ja optimointikuukaudet alkaen 3€/päivä. Valmennuksessa saat ohjeet, henkilökohtaisen valmentajan, videotallenteet, reseptit sekä vertaistukiryhmän 2000 hengen suljetussa Facebook-ryhmässä 

 

Ruokavalio-ohjelmaan kuuluu mm. seuraavat ravintolisät, ja niiden tarve sekä annostelu kartoitetaan aina yksilöllisesti!

 

* Suolistojuoman, joka sisältää ruuansulatusentsyymit, kuidut, maitohappobakteerit sekä A-, C- ja E -vitamiinit, antioksidantit ja polyfenolit sekä kurkumiinin

 

* energisoivan B-vitamiinijuoman

 

* happo-emästasapainoa tasapainottavan 9 mineraalia sisältävän juoman

 

* suolistoa tukevan probioottisen jogurtin

 

maksaa ja munuaisia tukevan yrttiteen

 

* aminohapot, joita keho tarvitsee kaikkialla uusien solujen rakentamisessa

 

* omega-rasvahapot aivojen ja sydämen hyvinvointiin

Täytä terveystesti ja kartoita elimistösi tila

 

 

 

 

Takuuvarmoja tuloksia alat huomata jo muutamissa päivissä! Ohjelma on tehty sinulle helpoksi ja takuulla toimivaksi. Tehtäväksesi jää vain noudattaa ohjeita! Et ole paikkakuntaan sidottu, valmennukseen voi osallistua mistäpäin Suomea tahansa! Aloittaa voit milloin vain, oman aikataulusi mukaisesti!

× Hei! Miten voin auttaa sinua?