Ravintokonsultaatio (2 tuntia)

165,00 

Yksilöllistä ja tuloksellista ravintovalmennusta. Ravintoterapia on tärkeä apu terveyden ja elinvoiman saavuttamisessa. Hoidon tavoitteena voi olla esim. itselle sopivan ja monipuolisen ruokavalion selvittäminen, terveyden palauttaminen ja ylläpitäminen.

Konsultaatiot tehdään kello 9 – 16 välillä kotivastaanotolla Pohjois-Espoon kauniissa, idyllisessä ja rauhallisessa maalaismiljöössä kaukana melusta ja kiireestä.

Etävastaanotot Teams välityksellä kello 9 – 18 välillä.

Loading...

Kuvaus

Täytä etukäteen terveyskysely ja ruokapäiväkirja, joiden pohjalle keskustelumme rakentuu. Konsultoinnin aikana analysoimme täyttämäsi kaavakkeet. Kerro myös mitä toivot ja millaisia muutoksia haluat omaan terveyteesi ja miksi. Sen perusteella osaan paremmin antaa ohjeet juuri sinun tarpeisiisi. Saat selityksiä ja tulet ymmärtämään syyseuraus suhteita elintapojesi, ruokavalion ja terveydentilasi välillä. Tavoitteenani on kertoa ja saada sinut ymmärtämään, miten paljon omat valinnat ja elämäntapa vaikuttaa terveyteesi.

Parhaimman tuloksen saamiseksi ravinto-ohjelmaan suositellaan käytättäväksi ravintolisiä, jotka valitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.  Mikäli näen tarvetta, annan suositukset funktionaalisista laboratoriotesteistä, joiden avulla pääsemme tarkemmin kiinni syihin oireiden taustalla. Sovimme yhdessä seuraavat askeleet ja tähän vaikuttaa sinun taustasi ja motivaatiosi taso.

Ravintokonsultaatioon kuuluu pienien ja lyhyiden täsmentävien kysymysten kysyminen pikaviestimien välityksellä (Messenger / Whatsup). Mielelläni kuulen edistymisestäsi matkan varrella ja haluan olla myös nopeasti tavoitettavissa silloin, kun kaipaat tukea.

  • Ajanvarausta tehdessäsi kirjaa kommenttikenttään tavoitetilasi ja millaisia muutoksia haluat omaan terveyteesi ja miksi.
  • Ennen vastaanottoaikaa täytä terveyskysely ja ruokapäiväkirja 3 – päivän ajalta. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa eli ota valokuvat kaikesta syömästäsi ja juomistasi.
  • Vastaanottoaikaan kuuluu tutustuminen pyydettyihin aineistoihin ja konsultaation jälkeen tehtävä työ.