Tilaus- ja maksuehdot

Verkkokaupan myyjä:

Nutritar Oy (Live Better)
Y-tunnus: 3095124-5
Osoite: Myllyjärventie 18, 02740 Espoo
Sähköposti: tarja@livebetter.fi
Puhelin: 0400 749 016

Tuotteiden hinnat:

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat ja -ehdot:

Kun valitset verkkokaupan maksutavaksi pankki- tai luottokorttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe, joka on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamalla pankki- tai luottokorttimaksulla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä. Maksun vastaanottajana näkyy Nutritar Oy.

Peruutukset / Reklamaatiot

Jos jostain syystä haluat perua tilauksesi, voit tehdä sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Maksettu summa hyvitetään maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty.

Mikäli haluat perua tilauksen ylitsepääsemättömän esteen vuoksi tai siirtää ajankohtaa, ole yhteydessä meihin mahdollisimman pian. Maksunpalautus tehdään sille maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty. Peruaksesi tilauksen tai siirtääksesi ajankohtaa, olkaa yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen tarja@livebetter.fi.

Mikäli tuotteissa on jotain reklamoitavaa olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähkostilla osoitteeseen tarja@livebetter.fi.