Ravintovalmennus

Ravintokonsultaatio

Voit tulla keskustelemaan ja pyytämään ohjeita tiettyyn aihealueeseen liittyen. Sopii henkilölle jolla ei ole varsinaisia terveysongelmia. Edellyttää ruokapäiväkirjan pitämistä kolmelta päivältä.

Tunnin sijoitus omaan terveyteen. Haluatko keskustella jostakin ravitsemukseen liittyvästä asiasta tai saada vahvistusta nykyisiin ravitsemusvalintoihin? Tunnin aikana keskustelemme haluamastasi aihealueesta ja halutessasi teemme ravintoainemittauksen. Ravintoneuvonta sisältää ruokavalion tarkistuksen, palautteen ja muutosehdotukset. Liian pitkään ei kannata tarpoa yksin ongelmien kanssa. Edellyttää ruokapäiväkirjan pitämistä 3 päivältä.


Parivalmennus

Puolisosi elämäntavat vaikuttavat sinuunkin, niin hyvässä kuin pahassa. Pariskunnat jakavat hyvät ja huonot elämäntavat. Ruokavalioremontti kannattaisi siksi aloittaa yhdessä puolison kanssa, sillä useimmiten pariskunnat jakavat samat elintavat.

Yhdessä teillä on suuremmat mahdollisuudet onnistua tavoitteidenne saavutuksessa. Samalla pystytte tsemppaamaan toisianne ja jakamaan uudet elämäntavat keskenänne. Tämä tuo suhteeseenne lisää yhteenkuuluvuutta ja huomaatte, miten teidän elämänne ja arki muuttuu positiivisempaan suuntaan.


Ravintovalmennus

Alkukartoitus

Yksilöllistä ja tuloksellista ravintovalmennusta. Ravintoterapia on tärkeä apu terveyden ja elinvoiman saavuttamisessa. Hoidon tavoitteena voi olla esim. itselle sopivan ja monipuolisen ruokavalion selvittäminen, terveyden palauttaminen ja ylläpitäminen.

Täytä etukäteen terveyskysely ja ruokapäiväkirja, joiden pohjalle keskustelumme rakentuu. Konsultoinnin aikana analysoimme täyttämäsi kaavakkeet. Kerro myös mitä toivot ja millaisia muutoksia haluat omaan terveyteesi ja miksi. Sen perusteella osaan paremmin antaa ohjeet juuri sinun tarpeisiisi. Saat selityksiä ja tulet ymmärtämään syyseuraus suhteita elintapojesi, ruokavalion ja terveydentilasi välillä. Tavoitteenani on kertoa ja saada sinut ymmärtämään, miten paljon omat valinnat ja elämäntapa vaikuttaa terveyteesi.

Parhaimman tuloksen saamiseksi ravinto-ohjelmaan suositellaan käytättäväksi ravintolisiä, jotka valitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Mikäli näen tarvetta, annan suositukset funktionaalisista laboratoriotesteistä, joiden avulla pääsemme tarkemmin kiinni syihin oireiden taustalla. Sovimme yhdessä seuraavat askeleet ja tähän vaikuttaa sinun taustasi ja motivaatiosi taso.

Seurantakäynneillä varmistetaan, että suunta on oikea ja olet pystynyt noudattamaan yhdessä sopimaamme ohjelmaa. Teemme viilauksia ja tarvittavia korjauksia, jotta sinun on hyvä jatkaa tästä eteenpäin. Uskon, että sinulla on myös kerrottavaa tuloksista, joita olet saanut ensimmäisen kuukauden aikana.  Tavoitteenani on luoda edellytykset jatkaa tällä mallilla ja saada luotua tästä uusi elämäntapa.

Ravintovalmennuspakettiin kuuluu pienien ja lyhyiden täsmentävienkysymysten kysyminen pikaviestimien välityksellä (Messenger / Whatsup). Mielelläni kuulen edistymisestäsi matkan varrella ja haluan olla myös nopeasti tavoitettavissa silloin, kun kaipaat tukea.


Funktionaaliset Laboratoriotestit

Kartoitetaan yhdessä mikä testi sinulle olisi tarpeen.

 • Hintaan sisältyy MSQ aineenvaihdunnan oirekartoituksen läpikäynti ja testin valinta.
 • Aikaan kuuluu tutustuminen asiakkaan lähettämiin tietoihin etukäteen + konsultaation jälkeen tehtävän työn.


Työhyvinvointi

Työntekijän jatkuva sairastelu on yritykselle valtava kuluerä. Jo yksi poissaolopäivä maksaa vähintään 350 €.

Ilman hyvää terveyttä ihminen ei jaksa tämän päivän hektistä työelämää. Elintapasairauksien mukanaan tuomat sairauspoissaolot tai työkyvyn aleneminen muodostavat merkittävän kuluerän yritykselle. Työkykyä ja työtehoa on mahdollista nostaa ja vastaavasti sairauspoissaoloja vähentää kokonaisvaltaisella ravinnon, stressinhallinnan ja liikunnan huomioimisella. Sairastamiseen ja tehottomaan työpäivään kuluvan rahan voi sijoittaa järkevämminkin.

Palvelupaketit voidaan tehdä vastaamaan juuri teidän yrityksenne tarpeita (luennot, yksilö- / ryhmävalmennukset, ravintoainemittaukset).

Millaisen kokonaisuuden tarve on teidän työpaikallanne?


Ravintoluennot

Luennolta saat vinkkejä elämän varrella tuleviin terveyshaasteisiin ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Käsittelen luennon aikana mm. ravinnon tilaa nykypäivänä, syitä oireiden taustalla ja suoliston merkitystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Saat vinkkejä sekä konkreettisia työkaluja painonhallintaan sekä palautumisen ja energisyyden lisäämiseksi. Lisäksi saat tietoa terveydellisten ongelmien ratkaisemisesta. Tiesithän, että tieto antaa toivoa!

Ravintoluennot ovat tapauskohtaisia ja ne voidaan järjestää myös etäluentoina. Kysy tarjous ravintoluennosta.

Ravintoainemittaus – Healt Concept Analyzer

Hintaan sisältyy MSQ aineenvaihdunnan oirekartoituksen läpikäynti ja hoitosuositus, joka pitää sisällään ruokavalio- ja ravintolisäohjelman.

 • Vitamiinit
  Kivennäisaineet
  Ruuansulatuselimistön kunto
  Luuston kunto
  Fyystinen peruskunto (elimistön pH)
  Koentsyymien ja aminohappojen määrä
  Sydämen ja verisuoniston tila
  Aivojen ja keskushermoston tila
  Luiden mineraalitiheys
  Immuunijärjestelmä
  Haitalliset aineet
  Raskasmetallit
  Ihon kunto
 • LAAJA MITTAUS
  85€
  60 MIN
  Sisältää 13 osa-aluetta
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
 • SUPPEA MITTAUS
  50€
  30 MIN
  Sisältää 5 osa-aluetta
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  SISÄLTYY
  EI SISÄLLY
  EI SISÄLLY
  EI SISÄLLY
  EI SISÄLLY
  EI SISÄLLY
  EI SISÄLLY
  EI SISÄLLY
  EI SISÄLLY

Ravintoainemittaus – Healt Concept Analyzer

Hintaan sisältyy MSQ aineenvaihdunnan oirekartoituksen läpikäynti ja hoitosuositus, joka pitää sisällään ruokavalio- ja ravintolisäohjelman.

LAAJA MITTAUS

85€

60 MIN
13 OSA-ALUETTA

 • Vitamiinit
 • Kivennäisaineet
 • Ruuansulatuselimistön kunto
 • Luuston kunto
 • Fyystinen peruskunto (elimistön pH)
 • Koentsyymien ja aminohappojen määrä
 • Sydämen ja verisuoniston tila
 • Aivojen ja keskushermoston tila
 • Luiden mineraalitiheys
 • Immuunijärjestelmä
 • Haitalliset aineet
 • Raskasmetallit
 • Ihon kunto

SUPPEA MITTAUS

50€

30 MIN
5 OSA-ALUETTA

 • Vitamiinit
 • Kivennäisaineet
 • Ruuansulatuselimistön kunto
 • Luuston kunto
 • Fyystinen peruskunto (elimistön pH)

Ravintovalmennukset

Tutustu alla olevista kuvakkeista ravintovalmennus vaihtoehtoihin.

Koutsaamisessa tukeudun vahvasti tunnettuun GROW-malliin

Tarja tietokoneella

G = GOALS – maillaisia tuloksia haluat saada aikaan nyt ja kuinka nopeasti?

R = REALITY – mikä on lähtötilanteesi?

O = OPTION – mitä vaihtoehtoja meillä on edetä kohti sinun tavoitteita?

W = WILL / WRAP UP – mitä sovimme toimenpiteiksi ja mihin sitoudut?

Pysyvien tulosten saamisen haaste – Oletko kyllästynyt jojotteluun?

Oletko huomannut, että aiemmat painonpudotusyritykset ovat hiipuneet muutaman päivän tai muutaman viikon jälkeen? Joskus lentoa riittää muutama kuukausi, mutta sitten into laantuu?

Tämä on hyvin tyypillinen tilanne asiakkaillani ja niin myös itselläni omakohtaisesti. Kun tuloksia ei tule, into hiipuu. Tulosten puute puolestaan johtuu siitä, että sitoutuminen ei pidä oikeiden valintojen tekemisessä tai sitten ei tee niitä oikeita asioita. Pysyvien tulosten taustalla toimii niin painonpudottamisessa kuin muussakin tekemisessä seuraava kaava.

1) Hyvä ja kestävä syy, miksi tuloksia halutaan?
2) Oikeiden asioiden tekeminen ja sitoutuminen pitkäjänteiseen tekemiseen.
3) Tästä seuraa tuloksia – nopeastikin varsinkin alkuun, mikä on todella tärkeää motivaation kannalta.
4) Innostus kasvaa, kun tulee tuloksia.

Valmentajana minun tehtävä on varmistaa, että sinulla on oikeasti sinua motivoiva miksi-syy. Auttaa tekemään oikeat valinnat sinun lähtökohdista, mihin toimintaan ja uusiin valintoihin pitää sitoutua ja tältä pohjalta tuloksia syntyy ja innostus kasvaa.