Funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestit

 

Onko sinulla jatkuvia terveysongelmia? Tee testi ja selvitä syyt oireidesi taustalla.

 

Funktionaalista lääketiedettä harjoittavien lääkäreiden vastaanotolle on yleensä pitkät jonot. Teettämällä testit ravintoterapeutin avulla voit jouduttaa hoitoprosessin alkua. Tarkoituksena on edistää ennaltaehkäisevää ja luonnonmukaiseen ravitsemukseen perustuvaa terveydenhuoltoa sekä tuoda funktionaalisen lääketieteen testit helposti jokaisen saataville, ravintoterapeutin avulla. 

Yleisimpiä kauttamme teetettyjä testejä:

 

Laaja suolistoanalyysi ja parasiitit 418 €

 

Laaja kilpirauhaspaneeli 1 403 €

 

Laaja kilpirauhaspaneeli 2 523 €

 

Lisämunuaisen stressitesti 248 €

 

Orgaanisten happojen testi (esim. autistit, lapsettomuus) 360 €

 

Aminohappotesti 20 (käytösongelmat, masennus, mieliala) 342 €

 

Jodi profiili 203 €

 

Laaja rautapaneeli 162 €

 

Ruokayliherkkyys IgG 184 – veritippa 388 €

 

Rasvahapot 268 €

 

Gluteeniyliherkkyystesti Gliadin IgA ja IgG 218 €

 

Vuotavan suolen testi (IPA) 213 €

Ravintoterapeutin konsultaatiossa testitulokset käydään asiakkaan kanssa läpi ja tulosten pohjalta ravintoterapeutti antaa ravitsemussuosituksia, elämäntapaohjeita ja lisäravinnesuosituksia. 

 

Ravintoterapeuttina emme diagnosoi, vaan kertomme testitulokset ja annamme ravitsemussuosituksia. Tarvittaessa suosittelemme asiakkaan kääntymistä lääkärin puoleen. Ravintoterapeutin konsultaatio ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin suorittamaa tutkimusta ja/tai hoitoa.

 

Nordic Laboratories on tanskalainen vuonna 1998 perustettu yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestejä lääkäreille, ravintoterapeuteille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille.

 

 

Nordic Laboratories on riippumaton jakelija ja se on valinnut käytössään olevat laboratoriotestit maailman johtavilta laboratorioilta päämääränään luotettavimmat ja kattavimmat testit. Nordic Laboratories järjestää säännöllisesti koulutusta yhteistyökumppaneilleen testien tulkinnasta ja uusimmista testeistä.

× Hei! Miten voin auttaa sinua?